Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ»

ΟΤιτανικός είναι σίγουρα μια από τις ταινίες που (είτε την συμπαθεί κανείς, είτε όχι) έχει γράψει την δική της ιστορία. Έτσι λοιπόν είναι λογικό και αναμενόμενο η ταινία έχει απασχολήσει με πολλούς και διάφορους τρόπους, όπως θα δείτε παρακάτω.

Μπορεί να γίνονται συνέχεια μηνύσεις στο Hollywood, για κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, ωστόσο αυτό ξεπερνάει τα όρια της… φαντασίας και φυσικά του τυχοδιωκτισμού, μιας και ένας άνδρας από την Florida (20 χρόνια μετά) κάνει μήνυση 300 εκ. δολαρίων στην ταινία.
Ο τρελός λόγος είναι πως θεωρεί ότι ο ίδιος αποτέλεσε έμπνευση για τον χαρακτήρα του Leonardo DiCaprio, Jack Dawson. Όπως αναφέρει το TMZ, ο Stephen Cummings, ένας πρώην εκπαιδευτής yacht από την Florida ισχυρίζεται πως ο James Cameron έμαθε δια στόματος τα γεγονότα του στην Brevard County στα τέλη των 80s.
Οι ιστορίες αυτές λοιπόν ήταν η αφορμή για να οδηγηθεί ο Cameron στο να φτιάξει τον χαρακτήρα του Jack Dawson στην ταινία «Τιτανικός» και βασισμένη στην ζωή του Cummings, σύμφωνα με τον ίδιο και έτσι αποφάσισε να προβεί στην μήνυση.
Παράλληλα ο Stephen Cummings υποστηρίζει πως είχε συγγενείς στο ναυάγιο και συνήθιζε να αφηγείται τις ιστορίες τους, μια εκ των οποίων είχε ως διασωθείσα την γυναίκα, ενώ ο άντρας είχε πνιγεί. Φυσικά δεν πολυστέκει η μήνυση, αλλά μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου